...

Sayang Kamo Semua!!!

Monday, November 22, 2010

Story For Today........




Hai...hmm,,i'm come back..hihihi...
pe nk story erk????
hmmm,,,,,,
xde yg luar biase untk hari ni..huhuhu
tp td pagi aku malas giler la nak bgn awal g kolej....
tp terpaksa jugak bangun,,,isk3...
kelam kabut jugak laaa...
pastu hujan lak 2...
habis cair make-up aku...hihihihi
ermmm..
x puas rase nye cuti weekend.:-(
yerla time cuti ni la aku dapat relax kn otak aku...hihihi
hari ni aku mula kuliah setelah 8minggu aku posting( praktikal )



ni mase aku posting kat GOLDEN AGE NURSING HOME....
ngn nursing student yg lain...
best and mencabar taw....



she's my patient......
hmm,,dia kene stroke,,so tak boleh cakap and bergerak..
rindu nye aku kat patient aku ni....



my friend and i............

Minggu posting aku kat GOLDEN AGE dh berakhir....
next posting coming soon......



 hari ni aku dh mule kelas untuk habiskan semester 2 aku ni..
hmm,, nampak nye semakin padat la otak aku pas ni..
lepas itu dengar lecture aku membebel..huh!!




pose kejap laa..sblm nak msok kelas..hahaha..
mari kte stdy!!!!!


ermm,,bosan laa,,capture pic kejap laaa.....hihihi
jap lg mle la aku pnye hobi..hihihi..
jeng..jeng,,jeng...




hah! ni la hobi aku bile dh masuk kuliah...
aku wt kuliah sendiri ( bosan+tido = mimpi )..hihihi..
sori la miss,, mata x leh nk bukak laaa..hahaha



Ni saje mengada2 nak capture pic..hahahahaha...
Vanila Gurlz............
.
.
.
.
.
.
.
.










2 comments:

aliff said...[Reply to comment]

uikkk ....
budak nakal...
cm ne ley ada pic xpkai tudung...
puk kang....hehehe

aliff said...[Reply to comment]

makin hari makin cantik gurl sowang ni...
hahahaha...lgi cantik bile pkai tudung...
jaga solat,,,jdi jgn solat lewat2....
hihihi.....muahhhxx

Usia Blog Vanila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sayang Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

background

hello kitty

Cute Hello Kitty 9

Berat bahu memikul, berat lagi blog aku ni