...

Sayang Kamo Semua!!!

Saturday, December 04, 2010

Time for Shopping with Frend in TIMES SQUARE,,,,

Hellooo!! hihihi.....
dah lama aku tak update blog aku ni...
rse rindu lak,,hahahah,,,
yerla...x sempat laa....

Last week, aku ngn housemate aku g jejalan kt Times Square...
yer la, nak duk umah boring,,x thu nak wt apa...
hhuuhhu...
BEST GILERR rr!!! tp yg pling best dompet aku terus kempis...
isk,,isk,,isk,,,,
hah! 2 la syma,,lain kali duk umah jer,,ni ngade2 lak nk jalan,,,,,hahahah



mse kteorng g sana 2
byk jgk la kteorg borong,,,
pantang nampk sale,, mst nk singgah,,,huhuhu
bli tudung la, baju la, kasut la,,,n dll,,,,,,,,
ni memg btol2 shoping ni...
hihhihiihii



ni la antara tempt2 yg aku kunjungi..
kedai kasut.....
huuhh



nk pilih yg mne 1 ni,,
rambang mata laaaaaa,,,,,,



.eh2,,sementara mencari yg berkenan dihati,,
kte pose dulu la,,,
smile!!!!
.

3 JAM KEMUDIAN.......

kriuk,,kriuk,,,bunyi ape 2?????????alamak!! perot aq rupenya...
 lapar laaaa,,,,
yerla,,pnt shoping cri 2 la,,cari ni laaa,,,,
hihihi,,,
nk mkn kt mne ek????
kte singgah kejp kt Marrybrown laaa...
.
.
.

15 minit kemudian...
.
.

Setelah mknan yg dipesan tiba.....
jeng!,,jeng!,,jeng!,,,
Ni la menu yg dipesan....
.

yummy3!!!!!..nmpk mcm sedp jer...
al maklum laa,,,perot dh lapar tahap dewa ni,,
sume nampk sedap jer......
hiihihihhihi.....
.
.
.
mari makan!!!!!!!!!!!!




jom mkn2.....
lapar glerrr ni......


ni la aksi2 kwn aku yg kelaparan....
huhuhu
.tp yg best nye,,,ngh lapar pn msih sempat nk pose,,,,
kwn2 aku ni memg best...
korng memg sporting gler..............
.
.
.


hmmm,. ni la yg jd bile msing2 kelaparan......
hahahhaahahh!!!!!!
.
.
.

Mse aku tengah jalan2,,,
aku ternmpk la pokok krismas,,
aku ingt kn aku dh berjalan smpai ker London,,
hahahah,,,
rupa nye aku masih kt Times Square...
hampeh!!!
huhuhuuh


 x dpt nk snap pnuh laaa,,
tinggi sgt pokok nye...( alasan!!!,,ckp jer la yg ko x reti snap pic..hahahah)
hhhiihi


.
.


hmm,,nk tunggu pokok kismas yg real kt London 2 ntah bila laa,,,
ni dapat pose kt pokok kismas palsu pn jd laaa...
hihihihih....

Ni jer la yg aku dapat story kali ni,,
lain kali aku akan story lg k.........
.....................Smile Always......................




3 comments:

shahrul said...[Reply to comment]

shoppign tak ajak pun./hehe

Miela Tahril said...[Reply to comment]

dtg follow sini :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...[Reply to comment]

memang real pompuan.. kekekekeke. Gila shopping

Usia Blog Vanila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sayang Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

background

hello kitty

Cute Hello Kitty 9

Berat bahu memikul, berat lagi blog aku ni