...

Sayang Kamo Semua!!!

Monday, January 31, 2011

Contest Collage KesayanganKu....

Hari ni aku terasa la nk join contest Miela Tahril lak...yela ngah bosan2 ni pe salahnye mencuba nasib join contest yang dianjurkan blogger lain...huhuhu...tuah ayam nmpk dikaki,tuah manusia spe yang tau..eh2,berperibahasa lak aku mlm2 ni,,,hahahahah




SYARAT2 PENYERTAAN

1. terbuka kepada semua blogger Malaysia yang berada di Malaysia sahaja. DONE!

2. jadi follower blog ini. blog Miela Tahril. DONE!

3. buat entry bertajuk "Contest Collage Kesayanganku". DONE!

4. copy paste banner contest ini selama tempoh contest ini berlangsung dan link back ke entry ini. copy paste di :
- entry korang yang bertajuk "Contest Collage Kesayangku" tu
- side bar blog korang. DONE!

5. upload 1 gambar hasil collage yang korang lakukan dalam entry tersebut.DONE!
6. tag 3 insan bertuah yang bergelar blogger. pastikan mereka mengetahui mereka di tag. DONE!

7. letakkan link entry korang di ruangan komen entry ini. DONE!
 ..
.
.
.

Rasenye syarat yang telah ditetapkan telah ku tepati...
nak tengok picture collage yang aku hasilkan untuk dipertaruhkan dengan usaha titik peluh aku ni...
.
.
.
jeng,,jeng..jeng....
.
.
tadaaaaaa!!!!


Pe mcm OK x???Ni la picture collage kesayanganku yang aku hasilkan dengan jayanya..,1hri suntuk aku wt picture ni...,tp btol ker ni picture collage???hmm,,kalau bukan abaikan jer la yer..huhuhuh...sume dlm gurlz dlm picture ni kwn2 kesyangn aku kt SEGi UC..

turut diheret:





3 comments:

Miela Tahril said...[Reply to comment]

wah comel collage kamu bt :)...tq ye join...g0od luck taw :)...dtg da check!

Miela Tahril said...[Reply to comment]

dear xltak banner kat side bar lg ye...

ejulz said...[Reply to comment]

gud luck..

Usia Blog Vanila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sayang Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

background

hello kitty

Cute Hello Kitty 9

Berat bahu memikul, berat lagi blog aku ni